Skip to main content

Verdensdagen for selvmordsforebygging - 10. sept`23

Verdensdagen for selvmordsforebygging 10. sept 2023

Lillebrors minne- stiftelsen med omsorg for etterlatte inviterer til en kveld med ekte historier som rører en langt inn i sjelen. Ved å høre disse sterke historiene får man en god forståelse av hvordan det er å miste noen i selvmord, hvordan det er å egentlig ikke skulle ha et langt liv, om å finne drømmene og oppfylle målene sine. Det hjelper mange å dele sin historie, og det er også godt for andre å høres andres historie, kanskje man ikke føler seg så alene.

Det er alltid godt å kunne se lysene til de som går foran, det gir håp.

Det blir innlegg av Fardin Roostami – «Du er hos meg, bare så du vet det». Han forteller om hvordan det var å vokse opp med en storesøster som tok livet sitt før han ble født.

Mariann Lizette Radich – «Kjærlighetens pris». I sitt innlegg forteller hun om sin prosess med sorgen som både følgesvenn og fiende, etter at mannen hennes døde av selvmord.

Lykke 14 år – Hun snakker om hvordan det er «Å leve med en pappa i himmelen»

Thor Christian Fjeldet – «En blomstrende historie». Thor Christian snakker om hvordan det etter sykdom og motgang fortsatt er mulig å følge drømmene sine og at selv det minste målet kan bli den største suksess.

Ute tenner vi 610 lys for de 610 menneskene som døde av selvmord i 2022.

Det serveres kaffe og vafler, samt musikalske innslag av dyktige Lykke, Kate Guldbrandsen og Terje Fjeldvig. Det er fri inngang.

Ønsker du mer info, se vår facebook- eller nettside www.lillebrorsminne.no eller kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

V E L K O M M E N

- Alternativt kan du også se dette arrangementet på Facebook.