Skip to main content

Seminar på Tjøme 7.-9. mai`21

 

Lillebrors minne inviterer mødre som har mistet barn i selvmord til seminaret

"Livsglede, selv om"

Dette seminaret for mødre som har mistet barn ved selvmord, er det første av flere seminar vi vil holde for etterlatte. Vårt ønske for helgen er at deltagerne får en følelse av samhold og fellesskap, at de knytter vennskapsbånd til andre som har opplevd det samme som dem. I tillegg til kunnskap om hvordan man kan bygge opp igjen livet.

Vi er en ideell stiftelse og er avhengig av å søke midler og gaver. Anette og Brynjulf Skaugens veldedige stiftelse har vært så gavmilde at de har gitt oss midler slik at vi kan dekke mye av utgiftene til dette seminaret.

Så for hele helga er det en egenandel på kun kr. 1500,-.

Dette dekker overnatting på nydelige Eidene på Tjøme fra fredag til søndag. middag fredag og lørdag, lunsj lørdag og søndag. Dyktige kursholdere, og kanskje får du et vennskap for livet i tillegg.

Vi har kun plass til 20 stykker, påmelding er snarest og senest mandag 3. mai.

Påmelding her: https://zubarus.com/signup.php?eventId=3272

Skriv navnet på barnet ditt og når du mistet hen.
Vi har bestilt enkeltrom, gi beskjed om du vil dele rom med noen.

Adressen til Norges Røde Kors senter på Eidene er Helgerødveien 100, 3145 Tjøme.
Har du spørsmål, send e-post eller ring 95 00 76 74.

Om kursholderne

Anne-Britt Markman er utdannet cand.mag. fra Universitetet i Oslo. Hun har i hele arbeidslivet jobbet med mennesker som skal videre i en prosess, enten de er ledere, arbeidssøkere, ungdom eller foreldre som har mistet barn. Markman har i flere år gjennom Kreftforeningen holdt seminar for foreldre som har mistet barn, Hun utviklet seminarene på bakgrunn av å ha mistet sin egen datter Maria. Markman er opptatt av å dele gode perspektiver og erfaringer om veien videre etter vonde hendelser. Hun har også skrevet boken: Marias bok.

Roar Dons har embetseksamen i psykologi fra Universitetet i Bergen. Han har fokus på styrkebaserte tilnærminger i bl.a. motivasjon, stressmestring og teambygging. På samme måte som vår kropp trenger belastning i form av trening, trenger vår "livsgledemuskel" også trening. Tanker fører ofte til følelser, og de har ofte en tendens til å komme å gå uten vår kontroll. Ved å trene på å velge hvordan vi kan forholde oss til omstendighetene i våre liv, vil vi få mer kontroll på hvilke følelser som får prege vårt liv.

 

Lillebrors minne er opprettet med midler fra Kavlifondet. Vi vet at veldig mange etterlatte ikke får den hjelpen de kunne trenge etter de har mistet en kjær. Vi ønsker å gjøre noe godt for og hjelpe etterlatte som har behov for det.